Mobilabonnementer med Spotify

Nyder du også at høre musik på mobilen? Mange danskere kan godt lide at snuppe høretelefonerne på, og lytte til noget godt musik over mobilen. Det er lang tid siden, at mp3-afspilleren blev overflødig. I dag har vi adgang til det hele med vores smartphone. Det giver ikke længere mening at købe hver enkelt sang, og hente den ned på mobilen. I stedet bør man streame sin musik over internettet, eller hente dem ned, uden at betale for sangene enkeltvis. Dette giver Spotify os mulighed for at gøre.

Mobilselskab
Taletid
Data
Pris/md
Min. pris
4G
telia2
Taletid Fri
Data 50 GB
Pris/md 299 kr.
Min. pris 407,75 kr.
4G
 • Musik streaming
  Velegnet
 • Video streaming
  Velegnet
 • 4G
  Ja
 • Netværk
  Telia/Telenor
telia2
Taletid Fri
Data 100 GB
Pris/md 399 kr.
Min. pris 507,75 kr.
4G
 • Musik streaming
  Velegnet
 • Video streaming
  Velegnet
 • 4G
  Ja
 • Netværk
  Telia/Telenor
Vis flere

Spotify er hurtigt blevet den største og bedste musiktjeneste på markedet. Det er der flere grunde til. Man kan nemt og hurtigt organisere spillelister og albummer. Der findes numre og kunstnere fra hele verden, som man kan lytte til med et enkelt klik, uden ekstrabetaling. Udvalget på Spotify er et af de største i verden. Over 30 millioner sange, man kan hente ned direkte på computeren. Spotify er også dets eget sociale medie. Det er facebook-integreret, og man kan dele sange og spillelister med hinanden.

 

Benytter man sig af gratis-versionen, kan man dog forvente langt færre funktioner på musiktjenesten, og man skal lægge øre til mange reklamer imellem sangene. For at få Spotify Premium – den fulde version af programmet, skal man betale et beløb om måneden. Eller skal man?

 

Nogle mobilabonnementer tilbyder noget ekstra til kunden. Noget som gør at de skiller sig ud fra de andre, og hvor du får endnu mere for pengene. Telia tilbyder en række mobilabonnementer, som lader dig få ubegrænset adgang til alt det musik du kan drømme om. Få et mobilabonnement, hvor Spotify er inkluderet i prisen. Der er ingen grund til at betale for to abonnementer. Saml det hele i dit mobilabonnement, og spar en masse penge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *