BiBob

BiBob

Samlet bedømmelse 4.5
Service
Priser
Brugernes bedømmelse 5 (1 stemme) Bedøm

Lavprisselskabet BiBoB har i sin forholdsvis korte levetid gennemgået en stor udvikling fra et mindre iværksætterselskab til et datterselskab under telegiganten Telenor. I dag er BiBoB et billigt alternativ, fyldt med features og services, til de store og dyre selskaber.

Historie

BiBoB blev i 2007 stiftet af iværksætteren Frank Rasmussen, der også stod bag etableringen af teleselskabet Telmore. BiBoB blev etableret som et lavprisselskab, der skulle give hård konkurrence til de store teleudbydere som TDC, 3, Telia og Telmore.

 

I 2009 blev BiBoB solgt til Telenor, og på daværende tidspunkt havde BiBoB en kundebase på 69.000 kunder. BiBoB hører stadig under Telenor, men er fortsat som værende en selvstændig virksomhed og et selvstændigt brand. BiBoB er kendetegnet ved at være billigst på en lang række funktioner herunder 4G.

 

Hvis du vælger BiBob, så er du sikret høj kvalitet til en lav pris hver måned.

 

 

 

Varemærker

BiBoB er et lavprisselskab, der sammen med sine mange konkurrenter bestræber sig på at skille sig ud fra mængden og differentiere sig på særlige parametre. BiBoB profilerer sig især på tre særlige fordele, som man får som kunde hos selskabet. Som kunde hos BiBoB får du adgang til Telias og Telenors samlede netværk, der har Danmarks bedste dækning. Samtidig tilbyder teleselskabet streamingstjenesten WiMP og inviterer sine kunder til koncerter med nye artister. Ydermere tilbyder BiBoB sine kunder attraktive priser på smartphones og tablets.

BiBoB vil være Danmarks digitale mobilselskab, og vil være først med de nyeste apps, de bedste tips og digitale tjenester.

Netværk

BiBoBs brugere er koblet på Telias og Telenors samlede netværk. Netværket dækker 9 ud af 10 danskere og strækker sig over både 2G, 3G og 4G netværk. Dette giver et særdeles dækkende netværk, der giver kunden den optimale hastighed, nettet kan trække.

Prisklasse

BiBoB betegnes som værende et lavprisselskab og befinder sig også på den lave ende af prisbarometret. BiBoB har abonnementer i forskellige prisklasser alt afhængigt af hvilke ekstra features man som kunde ønsker at inkludere i sit abonnement. Fælles for alle talepakker er, at man som kunde har mulighed for at benytte sig af 4G netværket og dermed får det hurtigste og bedste udbytte af netværket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *