Call Me

Call Me

Samlet bedømmelse 3.5
Service
Priser
Brugernes bedømmelse - (0 stemmer) Bedøm

Call Me har eksisteret siden 1997 og er i dag et teleselskab med 75 ansatte.

 

Call Me er en virksomhed med fokus på den sociale agenda og har således et ønske om at bidrage aktivt til debatten om den hårde tone.

Historie

Call Me solgte deres første mobiltelefon i 1997 og har siden været et mobilselskab med fokus på de nyeste mobiltelefoner og gode abonnementer og priser. Call Me er en del af TeliaSonera og råder i skrivende stund over 250.000 kunder på markedet for mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Call Me er derfor blandt de førende mobilselskaber i DK.

 

Call Me har især fokus på deres gode og faste kunder, og gør meget for at holde på deres kunder blandt andet via forkøbsret på de nyeste mobiltelefoner, konkurrencer, rabat på mobilt bredbånd og en aktiv Facebook-side, hvor brugere og kunder kan komme med idéer, inputs og forslag til forbedringer af Call Me’s produkter og services.

 

 

Varemærker

Call Me har i flere år været fortalere for den gode tone. Deres fokus ligger ikke kun på den gode tone indenfor mobiltelefoni men også i skoler og på jobbet. Call Me har igangsat en række tiltag på skoler rundt omkring i Danmark, der skal medvirke til, at børn i en tidlig alder lærer konsekvenserne af en hård tone og fordelene ved en god tone. Med blandt andet trivselsdage, reklamefilmsworkshops og aktiviteter som street håndbold sætter Call Me aktivt ind mod den hårde tone rundt omkring på landets skoler. Også på arbejdspladser har Call Me fokus på den gode tone. Via selskabets Facebook-side har man mulighed for at deltage i debatten om den gode tone og sætte fokus på problemet med den hårde tone. Call Me giver også danskerne mulighed for at hente plakater, badges, wallpapers mm. til kampen mod den hårde tone.

Netværk

Call Me benytter sig af sammenlægningen mellem Telias og Telenors netværk både indenfor 3G og 4G teknologien. Med sammenlægningen blev der opsat 40 % ekstra 3G mastepositioner, der resulterede i højere internethastigheder, bedre dækning og en forbedret kvalitet på telefonsamtaler. Sammenlægningen har ligeledes resulteret i det mest finmaskede 3G netværk i Danmark nogensinde.

Prisklasse

Call Me har en bred palet af mobilabonnementer, der spænder vidt og kan tilpasses de flestes forbrug. Hos Call Me er der rig mulighed for at finde et abonnement, der passer til ethvert behov og indenfor en prisklasse, der ligger i den lave ende.