Få mere lagerplads på din telefon

”Der er ikke mere ledig plads på enheden”. Sådan en besked har mange af os sikkert fået, når vi har forsøgt at downloade endnu en app til vores smartphone. Beskeden er klar og kontant: vi er nødt til at slette indhold fra vores telefon for at skaffe mere lagerplads. Det er selvfølgelig utroligt irriterende, at måtte slette billeder eller apps, men ikke desto mindre er det nødvendigt for at skaffe lagerplads.

Vi har meget indhold på vores telefoner, og det er ikke altid, vi er klar over, hvor meget apps, musik, videoer og billeder egentlig fylder. Hvis vi eksempelvis aldrig sletter eller overfører vores billeder til andre enheder såsom eksterne harddisks eller internetbaserede lagringstjenester, vil vores telefon på et tidspunkt blive fyldt til bristepunktet med vores indhold. Billeder fylder mere end vi lige tror, og derfor er der en naturlig begrænsning på, hvor mange billeder vi kan have liggende, før vores telefon bliver tømt for plads. Hvis ikke du vil have, at dine billeder forsvinder, kan du, når du rydder op i din telefon, vælge at overføre dine billeder til et usb-stik, en ekstern harddisk eller internetbaserede lagringstjenester som eksempelvis Dropbox.

En anden måde hvorpå vi kan få skabt mere plads på vores telefon er ved at slette de apps, vi ikke bruger. Det er nemt at downloade apps og ofte gratis, og derfor har en stor del af os mange apps liggende på vores mobiltelefoner, selvom vi måske ikke bruger dem. Derfor er det en god idé at få slettet de apps, du ikke bruger, hvis du vil have mere lagerplads på din telefon. Du vil ved en gennemgang af dine apps højst sandsynligt blive overrasket over, hvor mange apps du faktisk ikke bruger, og hvor meget plads de optager.

Når du først har slettet apps du ikke bruger og fået flyttet dine billeder fra billedgalleriet, vil du opdage, at du har fået skabt meget mere plads på din telefon, som du igen kan benytte.