Fullrate

Fullrate

Samlet bedømmelse 4.0
Service
Priser
Brugernes bedømmelse 1 (1 stemme) Bedøm

Virksomheden Fullrate startede ud som et selskab, der havde fuld fokus på bredbånd. Efter en fusion med lavprisselskabet M1 tilbyder Fullrate nu også mobiltelefoni til særdeles lave priser.

Historie

Fullrate så dagens lys i 2005 og blev etableret som en virksomhed beskæftiget med bredbånd og internet. I 2008 blev Fullrate solgt til TDC og har siden da hørt under den store telekoncern.

 

I 2013 fusionerede Fullrate med det populære lavpristeleselskab M1, der på rekordtid havde fået en stor kundebase på grund af billige og enkle mobilabonnementer.

 

Fullrate er i dag det eneste lavprisselskab, der tilbyder både mobil, tv og bredbånd. Fullrate har i dag en kundebase på mere end 300.000 kunder.

 

Fullrate tilbyder hele tiden nye former for mobilabonnementer, så husk at kig forbi jævnligt og se de nye Fullrate-tilbud.

 

Varemærker

Fullrate startede ud som et selskab, der ønskede at gøre bredbånd billigt. Det samme var gældende, da de i 2013 lancerede mobiltelefoni. Og det er også prisen Fullrate forsøger at adskille sig på. Men i modsætning til andre lavprisselskaber ønsker Fullrate at give sine kunder en samlet løsning på både mobiltelefoni, bredbånd og tv. Fullrate fokuserer altså på en helhedsløsning, der kan dække kundernes totale forbrug samtidig med, at de sparer penge i forhold til større og dyrere udbydere.

Netværk

Fullrate er et datterselskab til TDC og benytter sig derfor af TDC’s netværk. TDC’s netværk er under stadig udbygning, og der arbejdes effektivt på at opsætte så mange master, at netværket i sommeren 2015 vil kunne dække 99 procent af Danmark.

Prisklasse

Fullrate er klart et teleselskab, der kan betegnes som værende et lavprisselskab. Prisen er kernen i idéen bag Fullrate og det er blandt andet også her, at virksomheden skiller sig ud. Prisen på Fullrates abonnementer er presset i bund, og man kan som kunde finde et abonnement, der passer til sit behov til en pris, som alle kan være med på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *