Justfone

Justfone

Samlet bedømmelse 4.5
Service
Priser
Brugernes bedømmelse 3.3 (6 stemmer) Bedøm

Justfone er et innovativt mobilselskab, der kombinerer lave priser med en væld af spændende funktioner såsom “Vis hemmeligt nummer” – en funktion, som mange allerede er blevet meget glade for. Hvis du ikke kan lide folk, der ringer med hemmeligt nummer, så kig nærmere på Justfone.

Historie

Justfone blev lanceret i maj 2013 med budskabet “Mere end bare snak”. Bag Justfone står Frank Rasmussen, som tidligere har startet teleselskaberne Telmore og BiBob. Begge selskaber var med til at revolutionere mobilbranchen med lavere priser og ekstra features.

Siden da har Justfone hentet masser af glade kunder, der gerne vil have flere funktioner ud af deres mobilabonnement end bare billig priser. Hvis du tidligere har været bekendt med Telmore og BiBob, som er et par af Danmarks bedste mobilselskaber, så skal du bestemt overveje Justfone, der vil være endnu mere innovative på det danske mobilmarked.

Varemærker

Justfone vil ikke være de absolut billigste, men til gængæld får du meget for pengene, hvis du vælger et Justfone-abonnement. Alle mobilabonnementerne har 4G med i prisen, hvilket gør Justfone blandt de billigste mobilabonnementer med 4G. Du får rigelig mængder af tale og datatrafik, hvilket gør disse mobilabonnementer gode til et bredt udsnit af danske mobilforbrugere.

Derudover får du en masse spændende features. Én af dem er kø-funktionen, der fungerer ligesom når du ringer til diverse kundeservices. Dvs. folk bliver sat på hold, mens du færdiggøre den pågældende samtale. Du kan endda sortere dine kontakter, således at de vigtigste personer i dit liv, kan springe køen over og komme først til.

Netværk

Justfones brugere er koblet på TDCs fremragende netværk, som dækker det meste af Danmark. Du får 4G med alle abonnementerne, men er der ikke 4G i området er du selvfølgelig dækket af TDCs 2G og 3G netværk.

Prisklasse

Justfone ligger lige efter de billigste mobilselskaber, men du får til gængæld masser af ekstra features, der gør det værd at overveje dette mobilselskab som værende dit næste.