Mobilabonnementer med Tidal

Fremtiden for musik ligger i streaming. Færre og færre mennesker vælger at købe album og numre enkeltvis. Musiktjenester, hvor man betaler et løbende beløb om måneden, har for længst overtaget scenen.

Mobilselskab
Taletid
Data
Pris/md
Min. pris
4G
Taletid Fri
Data 50 GB
Pris/md 159 kr.
Min. pris 159 kr.
4G
 • Musik streaming
  Velegnet
 • Video streaming
  Velegnet
 • 4G
  Ja
 • Netværk
  Telia/Telenor
Vis flere

De fleste kender til Spotify, som for mange har været den primære streamingtjeneste til musik. Nu er der kommet en helt ny spiller på markedet. Tidal er den nyeste og skarpeste musiktjeneste tilgængelig. Tidal tilbyder reklamefri musikafspilning, med en helt unik kvalitet, og tonsvis af HD-musikvideoer. Det kan streames direkte fra mobilen eller computeren.

 

Tidal er en musiktjeneste, som er etableret og formet af de største personligheder i musikindustrien. Her er det ikke pladeselskaberne der sætter dagsordenen. Nogle af verdens største artister, har været med til at skabe Tidal og dets unikke egenskaber. Derfor ser vi at det er en musiktjeneste, som på mange måder skildrer sig ud fra de andre på markedet. Tidal leverer en fantastisk musikoplevelse, og giver dig mulighed for at lytte til eksklusivt materiale, fra de hotteste artister i øjeblikket. Du kan forvente en fremragende kvalitet, med helt op til 320kbit/s. Stream dine sange direkte fra appen, eller hent dem ned på mobilen til offline brug.

 

Den nye musiktjeneste Tidal, er hvor fremtiden for musik ligger. Ud over de 25 millioner tracks at vælge imellem, får du også adgang til 75.000 HD-videoer, et enormt bagkatalog, og de største nyheder inden for musikverdenen.

 

Det er muligt at spare mange penge, ved at vælge et mobilabonnement, med musiktjenesten Tidal inkluderet. Det er langt billigere at have ét abonnement til begge ting. Få et mobilabonnement med en masse taletid, fri sms og mms. Kombiner et kraftigt mobilabonnement, som giver adgang til 3G og 4G LTE forbindelse, med en tjeneste som tilbyder det nyeste inden for musik til brugeren. Det kan spare dig rigtig mange penge i det lange løb.