Mobilic

Mobilic

Samlet bedømmelse 4.0
Service
Priser
Brugernes bedømmelse 5 (1 stemme) Bedøm

Mobilic er et teleselskab, der måske ikke lyder bekendt for mange danskere, men Mobilic har dog været en stor aktør på markedet for telefoni inden for medlemsorganisationen LIC i mange år.

 

Nu er virksomheden og dens produkter relanceret med en bred portefølje af mobilabonnementer.

Historie

Mobilic er et teleselskab der udspringer fra medlemsorganisationen Lærernes Indkøbscentral (LIC). Siden år 2000 har telefoni været en del af LIC og var i første omgang et telefonselskab for lærerne.

 

Efter medlemsorganisationen LICs konkurs overtog DLG Tele Mobilic og er nu blevet relanceret som mobilselskab.

 

DLG Tele er delvist ejet af DLG-koncernen og af TeliaSonera.

Varemærker

Det overordnede formål for Mobilic er at give deres medlemmer fordelagtige ydelser, services og priser på varer og tjenester. Derfor tilbyder de blandt andet mobilabonnementer, der passer til ethvert behov og til en pris, langt de fleste kan være med på.

Netværk

Mobilic benytter både TDC og Telias netværk. Ved at benytte de to store teleselskabers netværk, sikrer Mobilic, at dækningen for deres kunder er særdeles høj, og at den rammer bredt ud i Danmark. Mobilic tilbyder ligeledes 4G-dækning fra TDC og Telias netværk, der sikrer, at deres kunder får en hurtig og sikker forbindelse, når de går på internettet fra deres mobiltelefoner.

Prisklasse

Prislejet for mobilabonnementer ved Mobilic ligger i den lave ende af skalaen. Mobilic har meget indhold i deres mobilpakker i form af tale, sms/mms og data og her får man altså som kunde meget for sine penge. Prismæssigt konkurrerer Mobilic med selskaber såsom Telmore og CBB-mobil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *