Pas på nye opdateringer til din smartphone

Mobiltelefoner udvikler sig konstant. Udviklingen på markedet for mobiltelefoner tordner afsted, og vi kan knapt nok nå at købe en ny telefon førend der er en ny og bedre på markedet. Teknologien udvikles hele tiden, og det samme er gældende for software til vores smartphones. Der kommer jævnligt opdateringer til vores styresystemer, der har til formål at gøre vores telefon bedre, hurtigere og mere brugervenlig. Heldigvis har vi mulighed for at opdatere vores telefoner i stedet for, at vi bliver tvunget til at købe en ny mobiltelefon, når der findes nye opdateringer.

Men man bør tænke sig om en ekstra gang, inden man opdaterer sin telefons styresystem. Nye opdateringer kan nemlig være behæftet med børnesygdomme især i lande udenfor det land, hvor telefonen bliver produceret. Det er især set hos Apple, når telegiganten lancerer nye opdateringer til deres styresystem IOS. På trods af, at opdateringen måske virker efter hensigten i USA, kan overførslen til de danske brugere være behæftet med utallige fejl, der gør det besværligt at bruge sin telefon, som man plejer.

Derfor er det en god idé, at du inden du opdaterer din telefon, undersøger om der skulle være nogle problemer i forbindelse med opdateringen til danske telefoner. En måde hvorpå du kan undersøge dette, hvis du er i tvivl er ved at kontakte dit mobilselskab. De vil som oftest være fuldt ud opdaterede på nyheder om opdateringer og andre teknologiske forandringer. De vil kunne rådgive dig i, om du bør vente med at opdatere din smartphone til styresystemets nyeste version, eller om du uden bekymringer kan kaste dig ud i opdateringen og fortsætte som normalt.

Som regel er der intet yderligtgående farligt i at opdatere sin telefons styresystem til en ny version selvom den skulle være behæftet med fejl. Det kan blot sætte nogle af din telefons funktioner ud af funktion, og dette bevirker selvsagt stor irritation. Men din telefon går ikke i stykker af det, så hvis du har opdateret din telefon til en fejlbehæftet version, skal du ikke gå i panik. Du må blot vente på, at din telefonudbyder får rettet fejlen.