Mobilabonnementer fra dukaTALE

Vi har fundet 0 mobilabonnementer

+

+

+

+

+

+

Mobilabonnementer fra dukaTALE

Hvis jeg siger teknologi uden dikkedarer, hvad siger du så? Ja tak? 
Det er nemlig moralen i fortællingen om dukaTALE. Men fortællingen starter et helt andet sted – nemlig i udviklingen af smart teknologi, der ikke er for smart til den del af befolkningen, der ikke føler sig helt på hjemmebane, når det kommer til elektronik. For hvad der startede som en enkel løsning på teknologiproblemet til den generation, der ikke er vokset op med fingrene på en mobilskærm, er i dag et anerkendt og prisvindende mobilabonnement. dukaTALE har vundet bedst i test to år i træk – og bedømmerne har ikke været hvem som helst; det har været eksperter, der hver dag tester danske mobilabonnementer. 

Men hvad betyder det? Det betyder, at du er i varme og trygge hænder hos dukaTALE, der om nogen ved, hvad den enkelte kunde har brug for. Tror du ikke på os? Lad dine øjne glide nedover siden og lad os fortælle, hvor fedt og fantastisk et mobilabonnement du kan få hos dukaTALE. 

For selvom dukaTALE i mange år har haft den ældre generation som deres primære målgruppe, har de i dag udvidet deres forretning, så de rækker hånden ud til nye og gamle, store og små. dukaTALE udspringer fra den danske virksomhed dukaPC, der sælger brugervenlige computere og tablets med unikke supportabonnementer til de ældre brugere, eller brugere der generelt ikke er tryg ved elektronik endnu. Vi kender sikkert alle nogen, der kunne have brug for en hjælpende hånd til den nye teknologi, vi efterhånden ikke kan løbe uden om, og det er netop grunden til dukaPCs store popularitet. 

Derfor var det også helt naturligt, da dukaTALE sprang op fra jorden for at plante rødder på det danske mobilabonnement-marked. duka-gruppen har nemlig værdifuld erfaring med, hvad hver enkelt målgruppe behøver, fra miniput til senior – og det udstråler hvert enkelt produkt hos dukaTALE. 

dukaTALE tiltaler altså ikke kun dig og mig, men f.eks. også de mindste i samfundet – dem, der vokser op med en mobil i lommen, inden de næsten kan stave deres eget navn. dukaTALE mini rammer de mindste mobilbrugere, men også deres forældre. Som forælder får du øget forbrugskontrol, så dit barn kan udforske den spændende verden, der ligger i mobilens univers – helt uden at du skal bekymre dig. Giv dine børn den bedste start på deres online-liv med dukaTALE. Det vil være til både din og dit barns fordel i sidste ende – for som udviklingen ser ud nu, kan hverken du eller dit barn tage alt for stor afstand til mobiltelefoni. Mobiltelefoni er overalt, og I kommer sikkert ikke uden om det. Lær derfor dit barn det nødvendige i hjemmets trygge rammer i samarbejde med dukaTALE. 

Løsningerne hos dukaTALE er dog ikke kun tilpasset dem i yderpolerne af aldersparametrene. De er også tilpasset dig, der er ung, den studerende, den midaldrende – ja, faktisk uanset hvem du er. Og løsninger er der nok af. Er du storforbruger af mobiltelefonen, kigger du garanteret efter noget, hvor du får alt for ingen penge – hos dukaTALE kalder de det ’alt-i-en-løsningen’. Rejser du til gengæld verden rundt, tilbyder dukaTALE unikke EU-fordele, hvor hele EU bliver din online legeplads gennem mobilen. 

Løsninger er der altså nok af, spørgsmålet er bare, om du kan vælge – og hvad du skal vælge ud fra. Først og fremmest bør du tænke på dit behov, og matcher dit behov ikke noget af det ovennævnte? Hos dukaTALE finder du fleksible løsninger, og derfor også en løsning, der har dit navn skrevet på sig. Dernæst bør du overveje pris. dukaTALES mobilabonnementer varierer typisk på pris og mængden af data – men alt er dynamisk i dukaTALE, så hold godt øje med deres muligheder. 
Uanset om du kigger i dag eller i næste uge, tør vi dog godt at love, at du finder noget, der vælter kegler hos dig. 

Du’ ka’ tale munden tør med dukaTALE (uanset hvor meget du taler…)