Mobilabonnementer fra Telmore

Vi har fundet 0 mobilabonnementer

+

+

+

+

+

+

Vi skal tilbage til 00’ere for at lære Telmore at kende. Det virker fremmede den dag i dag, hvor mobilselskaber opstår som McDonald’s restauranter (altså hele tiden og overalt), men tilbage i 00’erne var mobilselskaber ikke hverdagskost. Derfor er Telmore også noget helt specielt i det danske arkiv. 
Telmore har nemlig ikke kun mange år på bagen, de har flest år på bagen. Telmore er kendt som det første danske online teleselskab, og det bør du ikke tage let på. 
Det betyder nemlig, at Telmore har været med fra start, og de har fulgt udviklingen og overlevet i ægte ’survivel of the fittest’ stil. Mange mobilabonnementer og udbydere er kommet og gået, men Telmore har formået at tilpasse sig markedet og de efterspørgsler, vi som kunder har, og det er derfor, at de stadig står med rank ryg den dag i dag. 

Telmore har måttet tilpasse sig den teknologiske udvikling af flere omgange, men det har ikke slået dem ud. I stedet har de valgt at fokusere på at være hurtigt ude med alle de nyeste tiltag på markedet. Nye tiltag er blevet en del af Telmores DNA, og derfor lægger de alle kræfter i at kunne tilbyde dig det nyeste og bedste. Hvorfor? Fordi de ved, at verden i dag ser sådan ud, at får vi som forbrugere ikke det, vi vil have, så render vi vores vej. Telmore ved, at noget af det vigtigste i dag er, at vi ikke skal bruge for meget tid på noget som helst – giv os 5 sekunder, så er vi smuttet. Deres fart og bidrag med det nye er altså ikke for sjov, det er centralt for hele deres eksistens. 

Det er dog ikke kun det nyeste og bedste, Telmore sælger sig på over for forbrugerne. Telmore er tit kendt som et mobilabonnement til de forbrugere, der bruger deres mobil fornøjeligt og hele tiden. Selv siger de, at de er et mobilabonnement med masser af tale, data og underholdning. Underholdning især forklarer Telmores vision ret godt, for det er især her, du får noget for pengene hos Telmore. Men de ved også, at underholdning, spas og løjer ikke er for alle og enhver, og derfor har Telmore introduceret en af deres søskende: Telmore Play. 

Telmore Play er lig med underholdning, hvilket navnet også antyder. Telmore Play indeholder alt den online-underholdning, du drømmer om: Netflix, Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play, Telmore Musik, Bookmate og meget andet. Det er altså den fulde underholdningspakke, der kan holde dig, dine forældre, din partner eller dine børn kørende i lang tid. Her får du al den streaming, data og fri tale, dit hjerte begærer – og så er det hele inkluderet i prisen på dit mobilabonnement. Ingen ekstra betaling, ingen ekstra gebyrer. 
Telmore Play er uden tvivl til dig, der bruger din telefon til næsten alt; streaming, sms, musik og lydbøger. 

Den tredje del af søskendeflokken er Telmore Go. Telmore Go er til dig med et mindre forbrug. Enkelthed er nøglen her, for Telmore Go er nemlig en enkel løsning med en lav månedlig abonnementspris – for hver sms, mms eller hvert minut du taler, betaler du en fast lav pris. Så enkelt er det. Dit forbrug styrer abonnementet, og det giver især god mening, hvis du ikke er en storforbruger. 

Blev du klogere på Telmore? Det håber vi. I vores øjne er Telmore uden tvivl en gammel kending, der aldrig går af mode.