Zenji

Zenji

Samlet bedømmelse 5.0
Service
Priser
Brugernes bedømmelse - (0 stemmer) Bedøm

Zenji er et teleselskab, der skiller sig markant ud på det etablerede telemarked i Danmark. Med fokus på bonuspoint og gavekort ønsker Zenji at give sine kunder noget ekstraordinært, der ikke handler om taletid, data og sms’er.

Historie

Zenji så dagens lys i november 2013, hvor danskerne for første gang kunne se tv-reklamer for selskabet, der tilbød sine kunder mobiltelefoni med lidt udover det sædvanelige. Zenji er et datterselskab under den store televirksomhed 3 og er initieret af en gruppe mennesker, som har et ønske om at skabe et anderledes mobilselskab.

 

 

 

 

 

 

 

Varemærker

Zenji adskiller sig fra mange andre teleudbydere ved kun at tilbyde kunderne et enkelt mobilabonnement. I stedet har Zenji valgt at fokusere på det ekstra, du får med som kunde hos virksomheden. Som kunde hos Zenj får du hver måned 100 kr. i form af bonuspoint, som kan bruges hos Zenjis samarbejdspartnere i form af gavekort. Blandt Zenjis partnere er blandt andet Baresso, Stylepit, Miinto, Bahne, Nordisk Film, Matas og mange flere. De 100 bonuspoint der optjenes hver måned svarer til 100 kr. Som kunde kan du spare bonuspoint sammen i op til 6 måneder. Det er Zenjis bonuspoint og kundernes mulighed for at få noget ekstra, der gør, at teleselskabet skiller sig ud fra sine konkurrenter.

Netværk

Zenji er et subbrand under 3 og benytter sig derfor også af 3’s netværk. 3 dækker en stor del af Danmark på 3G netværket, men også på 4G netværket skiller 3 sig positivt ud. I 2012 dækkede 3’s netværk 50 procent af befolkningen med 4G teknologien. Dette nyder Zenjis kunder ligeledes godt af, da Zenji kører fuldstændigt på 3’s netværk.

Prisklasse

Zenji har kun et mobilabonnement at tilbyde sine kunder. Dette skyldes som tidligere nævnt, at Zenji ønsker at adskille sig på andre parametre – i dette tilfælde muligheden for at omsætte bonuspoint til gavekort. Zenji kan betegnes som liggende i midten af prisskalaen i forhold til andre udbydere på markedet. Dog er det svært at sætte Zenji i en prisklasse ud fra mobilabonnementet, da man som kunde får penge tilbage for abonnementet i form af gavekort til Zenjis samarbejdspartnere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *