Mobilabonnementer fra Telia/Telenor's netværk

Vi fandt 0 mobilabonnementer
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen.

Hvad kan du forvente af Telias netværk?

Telia og Telenor er gået sammen, for at danne Danmarks største og bedste mobile netværk. Det betyder en masse for dig som forbruger. I fremtiden vil man ikke længere være koblet på kun ét af netværkene. Selskaberne vil udnytte hinandens infrastruktur og kompetencer inden for mobilnetværk, så du får en endnu bedre dækning.

Med dette tiltag kommer Telia og Telenor, op og konkurrerer med TDC, om at være den største inden for mobilnetværk i Danmark. Som kunde hos Telia, Telenor, eller nogle af underparterne der benytter deres netværk, kan du forvente en bredere og hurtigere dækning over hele landet. Specielt i yderområderne, er der kommet en forstærket dækning, med både 3G og 4G. Tæt på byerne kan du forvente, oftere at have mulighed for 4G.

Telia og Telenors netværk TT, vil tilsammen dække 99% af landet med 3G-forbindelse, og 80% af danskerne vil få adgang til 4G. Din mobil vil automatisk koble på 4G, hvis der er en forbindelse tilgængelig. 4G er den nyeste teknologi. 3G kan dog stadig tilbyde meget hurtige forbindelser, som lader dig agere hurtigt og nemt på internettet.

Med 4G har du mulighed for at gøre et hav af ting på nettet. Spille online spil, lave cloudbaseret arbejde, uploade store filer, samt hente datatunge ting på nettet, såsom HD-film og programmer.

Få hurtigt net på mobilen med Telia-Telenors netværk

Der er nogle få ting du kan tjekke og gøre, hvis du ønsker hurtig 4G-dækning.

  • Tjek på dækningskortet, om dit lokalområde er dækket af 4G, eller om en mast er på vej.

  • Når du skal have nyt udstyr, så vær sikker på, at din nye model kan kobles til 4G.

  • Vær opmærksom på, at omkringliggende bygninger og vejret kan spille ind. Boligblokke, skove og uvejr kan påvirke forbindelsen.

  • Prøv at gå udenfor, hvis din mobilforbindelse svigter – forbindelsen er typisk stærkest uden døre. Vær opmærksom på, at når du ikke har 4G, bliver du sat på 3G forbindelsen I stedet.

  • Med 4G kan du forvente en forbindelse, der svarer til fastnetbredbånet I hjemmet. 4G-teknikken tillader hastigheder endnu højere. Det er dog de færreste mobiler, der endnu kan håndtere denne mængde data.

  • Teknologien udvikler sig hele tiden. Inden for bare få år, kan vi se endnu hurtigere forbindelser. Telia og Telenor er med forrest i denne udvikling.