Mobilabonnementer fra Eesy

Vi har fundet 0 mobilabonnementer

+

+

+

+

+

+

Hvad er det første, du tænker på, når du læser navnet Eesy? Hvis jeg ikke tager meget fejl, handler det sikkert om, at noget er ’easy’ – altså nemt. Har jeg ret? 
Hvis det er din første indskydelse, er én ting sikkert: du har en brandgod mavefornemmelse. For det er nemlig lige præcis, hvad Eesy handler om, og det er faktisk dét, de gør bedst. At gøre tingene nemmere. Her er der ingen ugler i mosen – i stedet er det nemt, forståeligt og uden så meget bøvl. 

Eesy bevæger sig mellem fremtiden og nutiden. De er et fuldkomment digitalt teleselskab, og derfor skal du ikke regne med de helt dybe samtaler eller salgsstrategier over skrivebordet med en herfra – for de ved godt, at det ofte både er spild af din og deres tid.

Tid er generelt et nøgleord hos Eesy, som generelt ikke ønsker at spilde tid på ligegyldige ting; derfor er det også deres holdning, at mobiltelefoni er én af de ting i hverdagen, der helst bare skal spille – og helst i et symfoniorkester, der spiller i samme takt. 

Med deres fremtidsperspektiv, og et der siger spar 2, frygter du måske, at du skal vælge mellem den ene smarte teknologi efter den anden. Men nej, hos Eesy er fremtiden en helt anden. For dem handler fremtiden om enkle valg, hvor du ikke skal vælge fra A til Z, men i stedet vælge fornuftigt mellem A og C. Dig og din brugeroplevelse vil altid være første prioritet hos Eesy– derfor får du lige præcis det, du mangler, men ikke mere end det. Her får du ikke påduttet unødvendige ting, du hverken har brug for nu eller i fremtiden. 
Det er da loyalitet, var? 

Eesy sætter pris på dig som kunde, men det vigtigste for dem er i sidste ende, at du er tilfreds med dit abonnement. Er du tilfreds, er Eesy tilfreds. 

Om det er Danmarks bedste mobilnetværk, det er op til dig, men der er ingen tvivl om, at Eesy kun går én vej – og det er op. Op ad rangstigen. 

Ingen oprettelse. 

Ingen gebyrer. 

Ingen bindinger. 

Ingen alt-muligt-andet-fjolleri. 

Ingen overraskelser, der står med småt. 

Behøver vi sige mere? Det er derfor, de hedder Eesy – det er da nemt at forstå.