Mobilabonnementer fra Oister

Vi har fundet 0 mobilabonnementer

+

+

+

+

+

+

Du kender sikkert OiSTER ud fra deres syngende østers, en fjollet måge og deres ørehængende jingler, men OiSTER er meget andet end en flok syngende tegneseriefigurer, og det beviser vi lige her. 
Du skal nemlig ikke lade dig narre af de friske og barnlige farver eller syngende tegninger, du normalt forbinder med OiSTER, for deres mobilabonnementer er nemlig langt fra useriøse. De omfavner i stedet både dig, dit barn, dine forældre, bedsteforældre, og din bedste ven. Alle under én og samme paraply – for hos OiSTER er der mobiltelefoni for alle. 

OiSTER har efterhånden eksisteret på markedet i mange år, og derfor har de oplevet udviklingen i vores forbrug. De ved godt, at en håndfuld kunder sjældent har behov for det samme abonnement, og derfor har de udvidet deres repertoire af muligheder til mere, end de fleste kan holde styr på. Hos OiSTER er det med andre ord ligegyldigt, om du er født før eller efter teknologiens guldalder, deres vigtigste opgave er at finde, udvikle og skræddersy et abonnement, der går godt i spænd med dig. 

Har du børn, går du sikkert med daglige bekymringer om, hvad dine børn bruger deres mobiltelefon til, eller om de overhovedet skal have en mobiltelefon. Derfor har OiSTER pustet liv i OiSTER KiDS, der er på børnenes side i den online verden, de er ved at træde ind i. OiSTER KiDS er den smarteste vej til at gøre dine børn trygge ved mobiltelefoni og internettet. Her får du som forælder nemlig fuld kontrol over forbruget og omkostningerne i barnets abonnement – kald du bare dig selv mobil-minister. Det er i hvert fald en vigtig opgave at få, men også en opgave OiSTER vægter højt i disse teknologiske tider; at forældre kan være trygge, selvom deres barn har en mobil tæt på livet. Med OiSTER KiDS kan du godt gemme dine bekymringer væk – og i stedet gemme dem til teenageårene… 

Teenagere og mobiler er nemlig svære at skille ad, og derfor er det dit job at sørge for, at din teenager er i trygge hænder – men samtidig ikke mangler noget. I dag er mobilen uundværlig for de fleste teenagere, og vi lever samtidig i en tid, hvor det efterhånden ikke giver mening at forbyde vores børn at omgås teknologi; for det er overalt. Vil du derfor tage hånd om din teenagers elektronik i stedet for at være modstander? Så bør du overveje OiSTERs mobilabonnementer, der er skræddersyet til teenagere. Det betyder, at der heri er alt mellem himmel og jord (eller alt mellem data og tale), som enhver teenager kunne ønske sig. Vær på dit barns side, når det kommer til mobiltelefoni, så er du lidt bedre stillet til at kunne sikre deres sikkerhed. 

Nu tænker du måske, at OiSTER tilgodeser de unges behov mere end de ældres, men der tager du grueligt fejl. OiSTER har nemlig også introduceret et senior-abonnement. Et senior-abonnement lyder måske som noget, der kun indeholder bingo banko, men faktisk er senior-abonnementet til alle de mobilbrugere, som ikke sidder med næsen i telefonen konstant. Du kan kende OiSTERS senior- nemt ved, at det er et unikt abonnement til minimalt behov, men med maksimal værdi. Få et billigt abonnement, der ikke suger livet ud af din økonomi med unødvendige ting, du alligevel ikke bruger. Men få samtidig et abonnement, hvor der stadig er plads til, at du kan kontakte venner og familie og endda tjekke e-mails og nyheder – nemt, enkelt og ret smart til dig, der egentlig ikke gider det der moderne mobilos. 

Sidst, men bestemt ikke mindst, tilbyder OiSTER et forbrugsafregnet mobilabonnement. Nu tænker du måske: ’’Uha, det beløb tør jeg ikke at kigge på...’’ Og hvis du allerede nu er bange for, hvordan dit forbrug med mobiltelefonen er, er det ikke her, du skal bruge din energi. 
Forbrugsafregnet mobilabonnementer betyder helt basalt, at du betaler for dit forbrug. Hos OiSTER er aftalen, at du betaler 19 kr. om måneden for at have dit abonnement hos OiSTER, og derefter betaler du altså kun det, du bruger – sender du en enkelt sms om måneden, er det kun den ene, du betaler for. Lad os bare være ærlige, dette abonnement tiltaler sjældent den unge generation, eller måske endda mellemgenerationerne, der også er kommet godt efter den moderne elektronik. I stedet er det til de forbrugere, der sjældent bruger deres mobiltelefon og altså ikke ser den som livsnødvendig i hverdagen, men i stedet som en rar ting at have i enkelte situationer. Men dette behov skal naturligvis også dækkes, og det sørger OiSTER for. 

Hvad sagde vi? OiSTER har noget for enhver. Og selvom vi har skudt en ca. alder på abonnementerne, er det ligegyldigt, om du er ung eller gammel – du skal vælge det abonnement, der passer til dit forbrug. OiSTER forsøger endda hele tiden at opdatere deres gode tilbud, så det er en god idé at have et vågent øje på dem fra tid til anden, hvis du vil være helt sikker på at få et abonnement, der passer lige ned i din lomme. 

Lyder OiSTER som noget for dig? Så kan du godt begynde at lære jinglen udenad:
’’OiSTER for alle... Bare gi’ den gas, lille regning du skal få’’.