Mobilabonnementer fra Greentel

Vi har fundet 0 mobilabonnementer

+

+

+

+

+

+

Greentel er et af de nyere skud på stammen over mobilabonnementer. Her skal vi tilbage til 2012, hvor mobiltelefoni langt fra var noget nyt. Alligevel er der dog sket en hulens masse siden da, og Greentel har, på trods af deres unge alder, stadig formået at stå som stærke egetræer i mængden af andre mobilabonnementer. Greentels udgangspunkt for et godt mobilabonnement har hele tiden været, at det var et, de selv ville bruge – hvilket kort fortalt er et abonnement uden så meget vrøvl. Et abonnement, der er så ligetil, at du hverken skal lægge de store tanker eller bekymringer i det. 

Greentel opererer med abonnementer, hele familien kan bruge. De ser ikke nogen idé i, at familien skal have 5 forskellige abonnementer, og derfor forsøger de også at ramme den brede familie, hvor der både er børn, teenagere og voksne. Af samme grund har Greentel oprettet det, de kalder ’’Mobilchef’’. Mobilchefen er den, der administrerer familiens numre og abonnementer. Har du eller din partner f.eks. teknologitække, mobiltække eller hvad du nu vil kalde det, er det oplagt, at en af jer får titlen som Mobilchef derhjemme (og lad os være ærlige; det er da en ret fed titel, ik?) 

Uanset om du får titlen som Mobilchef eller ej, vil du dog stadig få gavn af de mange fordele, Greentel abonnementerne tilbyder – og det er ikke så lidt. Ved du f.eks., at du kan ringe gratis med andre, der har Greentel abonnement? Eller at du kan ringe og skrive gratis fra andre EU-lande? Rejser du meget, enten alene eller med familien, kan et abonnement fra Greentel ligefrem være nødvendigt for, at du kan holde den daglige kontakt med familien, vennerne eller en helt tredje. 

Hos Greentel kan du derudover sætte flueben ved følgende fordele: 

  • Ingen binding
  • EU-roaming 
  • Gratis pakkeskift 
  • Ingen prisstigning 
  • Ingen opkaldsafgift 
  • Fri tale i Greentel 
  • Familie login

Som sagt – Greentel er et abonnement uden så meget vrøvl; og det er kun til din fordel.

Selvom Greentel med det blotte øje ligner et almindeligt mobilabonnement med et elektroniskhjerte, så er Greentels hjerte meget mere grønt. Et abonnement hos Greentel indebærer nemlig ’grøn telefoni’. Grøn telefoni er bygget på en drøm om, at telefoni skal være grønt og bæredygtigt. Det ligger måske i navnet, at Greentel længe har villet føre denne drøm ud i livet – og den drøm er stille og roligt igangsat. Et af deres første grønne tiltag er nemlig blevet født. I dag genanvender Greentel papir, når de udsender simkort. Det er en grønnere og mere miljøvenlig udsendelse, og det er ifølge Greentel kun begyndelsen på at male telefoni grønnere. 

Vil du gerne gå mere op i bæredygtighed og en grønnere verden, end du gør i dag, er Greentel et godt sted at starte. 

Bliv en del af noget større. Bliv en del af noget grønnere. Bliv en del af Greentel.